Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Непомітне оновлення Mercedes-benz C-Class

Популярний у західній Європі, седан середнього класу від компанії Mercedes-benz пережив плановий рестайлінг в ході якого отримав свіжий зовнішній вигляд та нове технологічне обладнання. На минулому тижні в мережі Інтернет з҆ явилися офіційні фото седана та універсала C-Class, що надійде у продаж вже в осени 2018 року.

Отже, новий Mercedes-benz C-Class залишиться на старій платформі. Водночас, ми побачимо більш стрімки риси екстер҆ єру, довжелезний перелік додаткового обладнання в тому числі інформаційно-розважальних функцій та сучасні силові агрегати від інших моделей німецького бренду. Серед оновлень відзначимо перероблені бампери, модернізовані фари головного світла з повним набором світлодіодів.

Інтер҆ єр також зазнав змін, по перше це стосується панелі приладів, яка в якості опції перетворюється в віртуальний кокпіт. Доречи, заданий конкурентами стандарт у 12,3 дюйми збережено, а по середині торпедо може бути встановлений планшет розміром 10,25 дюйма. Крім стандартного підігріву, клієнти мають змогу отримати вентиляцію, массаж сидінь та навіть ароматизатор повітря. Якість матеріалів оздоблення інтер҆ єру стала ще кращою, тому конкурентам вже треба хвилюватись, як би не втратити своїх шанувальників.

В лінійці двигунів рестайлінгової модифікації Mercedes-benz C-Class з҆ явиться новий 2-літровий турбодизель, який забезпечить ще кращу плавність ходу та економічність. Цей перспективний мотор буде виступати одразу в трьох версіях в залежності від форсування     C 200, C 220 і C 300. Також очікується поява бензинової машини з індексом C 180, де в якості рушийної сили виступає 1,6-літровий 155-сильний двигун розроблений спільно з компанією Renault. Розгін з 0 до 100 км/год у такого седана триватиме біля 9 секунд, при цьому середня витрата пального не перевищить 5 літрів на кожні 100 км пробігу. Більшість оновлених C-Class залишаться задньопривідними, але за додаткові кошти є система повного приводу 4Matic.

В залежності від ринків збуту, оновлений Mercedes-benz C-Class матиме ряд комплектацій, які включають у себе оптимальний набір опцій. Щодо вартості базової версії C-Class, очікується що вона коштуватиме не більше 30 тисяч євро…

19.02.2018
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Непомітне оновлення Mercedes-benz C-Class

Політика конфіденційності